Uitverkoop van onze showroomkeukens.

Winkels Keukens is een familiebedrijf met meer dan 30  jaar ervaring in de keukenbranche. Met een gezellige, huiselijke, up-to-date showroom van ca. 375 m2 Is het familiebedrijf inmiddels uitgegroeid tot een toonaangevende keukenzaak in de regio en daarbuiten.

Kom gerust eens een kijkje nemen in onze showroom en ontdek wat uw mogelijkheden zijn. De koffie/thee staat altijd klaar.

Werkwijze

Onze werkwijze is om doormiddel van persoonlijk contact eerst samen met u te ontdekken wat uw wensen en eisen zijn. In combinatie met onze expertise en creativiteit komen wij tot een op maat gemaakt uniek ontwerp. Winkels Keukens streeft ernaar om, na inventarisatie van het wensenpakket, voor elke klant een keuken te ontwerpen binnen het gewenste budget.

Met behulp van geavanceerde 3D-software kunnen wij uw toekomstige keuken tot leven brengen. Tevens biedt Winkels Keukens u de mogelijkheid om uw Keuken/levensstijl door te trekken naar uw woonkamer, denk hierbij aan TV meubels, opbergkasten, tafels etc. vraag naar onze mogelijkheden.

Hebben wij u enthousiast gemaakt? Maak dan een afspraak met  onze adviseur, om voor u een uniek ontwerp te realiseren.

Design your lifestyle..

Contact Opnemen